Dostava

DOSTAVA

Za našo spletno trgovino dostavo izdelkov opravlja dostavna služba DPD, ki dostavlja pakete v dopoldanskem času. Priporočljivo je, da zato vnesete naslov dostave na katerem se takrat nahajate.

Ponujamo 2 načini dostavi oz. prevzema izdelkov:

  • Osebni prevzem v naše razstavnem salonu v Ljubljani (Brezplačna dostava),
  • Dostava na vaš naslov.

Potek dostave

Dostavljavec vam ob prvem neuspešnem poskusu dostave pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu je navedena številka paketa in telefonska številka dostavne službe (01) 513 23 00. V primeru, da se želite z dostavno službo dogovoriti za prevzem pošiljke, vas prosimo, da jih pokličete na telefonsko številko (01) 513 23 00 ali pa kontaktirate prek njihove spletne strani https://www.dpd.com/si/sl/podpora/kontakt in se dogovorite za čas dostave paketa. Lahko pa se tudi dogovorite, da vam vaš paket dostavi v Pickup prevzemno točko, kjer ga lahko prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta. 

V kolikor ne boste stopili v stik z dostavljavcem, vam bo ta pošiljko poskušal ponovno dostaviti. V primeru, da ponovna dostava ne bo uspešna, se paket vrne pošiljatelju.

Dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotavljamo, da naročeno blago izročimo pravemu naročniku.

DPD SLOVENIJA – Pickup točke

Ena izmed več kot 600 Pickup prevzemnih točk v Sloveniji je zagotovo blizu vas! Preprosto vnesite svojo poštno številko in / ali naslov in pokazali vam bomo najbližjo prodajalno paketov DPD – skupaj z ustreznim odpiralnim časom. Če ste le redko doma, preprosto registrirajte svojo najljubšo prevzemno točko in pošiljajte svoje pakete neposredno tja.

Preverite seznam PICKUP točk >

Na kar nekaj lokacijah lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za njihovo varnost popolnoma odveč.

Ali je možno osebno prevzeti paket?

Paket lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici. Pri dostavi označite možnost “Osebni prevzem”. V tem primeru je dostava brezplačna.