Jerica Polončič

Jerica Polončič

Nam srček špila ♥️🎶, ker spet predstavljamo še eno izmed naših najljubših oseb. Jerica, po fohu arhitektka, v življenju pa še mnogo več je eno tako fejst dekle! Graciozno zategne težke smeri, (z)montira funky videote, nardi ti krasen print, pa precej prepričani smo da še nismo niti na polovici seznama njenih super moči. 👀Najbrž ste jo že opazili v Balvaniji, kjer med drugim pomaga vzgajati mlajše plezalske generacije, če ne ste pa gotovo že kje občudovali kako fotko iz njenih mnogih plezalskih tripov od blizu in daleč🌎. Nekaj o sebi pa nam je zaupala tudi sama:

ℹ️Tvoja najljubša preplezana linija?
💁🏽‍♀️Čudno, ampak najlepše spomine imam na tiste, ki so mi pustile nekaj ran (telesnih in emocionalnih) so mi pa obenem največ dale. V tej kategoriji sta gotovo Karma corner sit in Boom Boom shaker v Prilepu. Pa tiste, ki so se projektirale in splezale ob dobri družbi in energiji. Lep spomin imam na Jogonando v Kotečniku in Blown Away v Švici. Mix obeh je srebrna streha. Ampak te ne grem več :)

ℹ️Najljubša hrana ko greš plezat?
💁🏽‍♀️Sadje in zelenjava. Suho, sveže, mogoče vloženo? Prej ali potem nujno kava 🙂 Če smo divji, včasih vmes :)

ℹ️Smer, ki si jo trenutno najbolj vroče želiš preplezati?
💁🏽‍♀️Enkrat bom splezala Wavese v Prilepu.
Zbiram pa predloge za projekt v Sloveniji ali bližini :)

ℹ️Najljubši kos opreme iz Višinske baze?
💁🏽‍♀️To kar gre vedno z mano: Incubator pad, ščetka Faza in plezalke Bullit. Rada imam tudi vašo vedno obloženo mizico s suhimi hruškami! Pa Corona mi je fajn. Majčka.

ℹ️Kaj najraje počneš ko ne plezaš?
💁🏽‍♀️Na introvertirane dneve ustvarjam v svojem brlogu, na ekstrovertirane dneve pa se najbolj razveselim spontanih druženj s prijatelji!

ℹ️Najljubši plesni ‘move’?
💁🏽‍♀️Knocky knees in robot 🙂